Iso Whey Zero 2270g
189.00 KM Original price was: 189.00 KM.159.00 KMCurrent price is: 159.00 KM.
BioTechUSA Iso Whey Zero
Šta karakteriše Iso Whey Zero:
- Od prirodnog Izolata sirutke
- Visok udio proteina
- Sa dodatim L-Glutaminom i BCAA
- Bez Šećera, Laktoze i Glutena
- Bez palminog ulja
- Bez konzervansa
Zbog visokog sadržaja proteina, jasan je izbor za one koji se aktivno bave sportom i čine sve da održe i povećaju svoju mišićnu masu. Istovremeno, popularan je i među onima koji su na dijeti kao proteinski napitak bez šećera.
Šta sadrži Iso Whey Zero po serviranju od 25g?
- 21g Protein Izolata
- 1,3g Ugljikohidrata (0,5g Šećera)
- 0,5g Masti (0,3g zasićenih masnih kiselina)
- 93 kCal
PROTEIN KAO NUTRIJENT
Proteini su važan gradivni element našeg tijela i izvor hranjivih tvari. Protein je sastavljen od aminokiselina koje tijelo proizvodi i unosi iz vanjskih izvora. Doprinosi održavanju i rastu mišićnog tkiva. Naše potrebe za proteinima su veće ako redovno vježbamo i ako želimo povećati ili održati mišićnu masu.
PROIZVEDEN OD DOMAĆE SIRUTKE
Naš prirodni izolat sirutke se proizvodi direktno od svježeg mlijeka. Nakon pasterizacije prolazi niskotemperaturnu mikro i ultrafiltraciju, te se zatim usitnjava u posebnoj komori za sušenje. Zahvaljujući ovom jedinstvenom procesu, struktura proteina čuva svoj puni oblik i ostaje bogata imunoglobulinom (anti-tijela) i laktoferinom (dio imunološkog sistema). Tako da je ova sirovina bez hemikalija i drugih zagađivača.
Vaš napredak počinje sa kvalitetnim sirovinama!
Bez Laktoze
Laktoza, poznata i kao mliječni šećer, je složeni ugljikohidrat koji čini 2-8% suhe tvari mlijeka. Mliječni šećer je prvenstveno potreban u dojenačkoj dobi, pa se često dešava da tijelo više ne proizvodi enzim laktazu potreban za njegovu razgradnju u odrasloj dobi, te se u tom slučaju se razvija intolerancija na laktozu. Iso Whey Zero ne sadrži laktozu i odličan je izbor za one koji imaju intoleranciju na mliječni šećer.
Kome preporučujemo Iso Whey Zero?
- Od onih sa aktivnim načinom života, do elitnih sportaša
- Za one koji žele povećati dnevni unos proteina
- Za trudnice tokom trudnoće, posebno tokom 2. i 3. trimestra i prvih 6 mjeseci dojenja
- Za osobe koje ne podnose laktozu
- Za osobe osetljive na gluten
- Za Vegetarijance
Pakovanje: 2270g
Serviranja: 90
Kako ga koristiti:
Pomješajte 1 serviranje (25g) sa 250-300ml vode. Na dane treninga konzumirajte jedno serviranje ujutro, te jedno serviranje nakon treninga. Na dane odmora konzumirajte ga samo ujutro. Ako želite da povećate ukupan unos proteina, možete ga uzimati između obroka.
NAPOMENA: Proizvedeno u fabrici koja proizvodi hranu koja sadrži mlijeko, jaja, gluten, soju, kikiriki, orašaste plodove, celer, ribu, rakove, mekušce i sumpor dioksid.
UPOZORENJE: Nemojte prekoračiti preporučeno dnevno serviranje! Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Ne uzimati na prazan želudac. Čuvati van domašaja djece!
Izborom BioTechUSA Iso Whey Zero vaši mišići će vam se odužiti na najbolji način!
Kao i svi proizvodi BioTechUSA, Iso Whey Zero se sastoji samo od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.
Okus | Chocolate, Pistachio, Vanilla |
---|
Brand
BioTechUSA
BioTechUSA™
Naša najvažnija misija je da Vas podržimo u ostvarivanju vaših ciljeva. Bilo da se radi o izgradnji mišića, dovođenju u formu ili vođenja aktivnog i zdravog načina života:
BioTechUSA™ ima rješenje za svakoga.
#TheFeelingOfSuccess _
Prosječna nutritivna vrijednosti na: 100g / 1 serviranje (30 g) | |||
Nutritivne vrijednosti na: | 100 g | RV* (100 g) | 30 g |
Energetska vrijednost | 1728 kJ/408 kcal | 20% | 518 kJ/122 kcal |
Masti- od kojih zasićene masne kiseline | 3,0 g 1,5 g | 4%8% | 0,9 g 0,5 g |
Ugljikohidrati- od kojih šećeri | 4,4 g 2,2 g | 2%2% | 1,3 g 0,7 g |
Bjelančevine | 90 g | 180% | 27 g |
Sol | 1,4 g | 23% | 0,42 g |
Niacin | 13,3 mg | 83% | 4,0 mg |
Cink | 4,9 mg | 49% | 1,5 mg |
*Referentna vrijednost unosa za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal). |
Povezani proizvodi
Sagorjevači Masti
Hormonski Stimulansi
Amino Kiseline
Proteini
Amino Kiseline
Proteini
Proteini
Proteini